Дали половинката ми е перверзен?

половинка

Жената сигурно си е задавала този въпрос милион пъти.

Сексуалният живот между двама влюбени е само тяхна лична работа. Понякога обаче, единият крие тайни които са дълбоко скрити. Много хора нямат смелостта да изкажат желанията си, понеже ги е страх от последствията. Това най-често е за желания, които са по-мръсни от нормалното.

Вашите подозрения започват да се подбуждат? Усещате как половинката ви има странни фетиши, сексуални желания или нестандартен секс? Има няколко прости начина да разберете дали това е истина.

Споделете най-добрият секс които сте правили.

Жената не трябва да се срамува да каже за това. По-добра идея е да кажете за преживяване с настоящата ви половинка от колкото с предишен партньор. Не се знае до къде може да стигнете!
Разкажете с подробности, кое най-много ви е харесало (поза, движение) и кое искате пак. Ако партньорът ви се отпусне и започне да споделя по-широко за негови моменти (понеже мъжете имат навика да се хвалят с това) значи положението за жената не е много добро.

Насърчете го да говори чрез филми.

Не си и помисляйте за порно! Става дума за по-еротични филми, като “50 нюанса сиво”. Актуален и с доста извратени фантазии, такъв тип филм може да отключи някой желания у вашият приятел, стига и вие да сте съгласна. Някой са доста брутални!

Изиграйте една игра на “Никога не съм”.

Жената тук може да е по-отворена, защото мъжете обичат да слушат подобни неща. Играта е проста – единият казва “никога не съм” и трябва да завърши фразата с приключение което е имал или няма в леглото. Тук също трябва да внимавате, отново не се знае до къде може да стигнете. Подходете по-скоро внимателно и не се стряскайте, ако чуете нещо откачено. Просто вижте какво е правил приятелят ви и имате ли нещо за притеснение.< Трябва да си обещаете да не се лъжете!

За финал – сексуален списък.

Ето още една игра, която няма да ви вкара в излишни проблеми (дори жената). Напишете на един лист хартия сексуалните си желания, които искате да имате с партньора си.
Разменете си листчетата и нека всеки чете едно по едно.
Четете ги едно по едно, за да може да видите изражението на половинката си на всяко изречение. Дали ще е учудващо – няма против. Дали ще е намръщено – определено не звучи добре.
Лесен начин да разберете повече половинката си в леглото и да видите, дали няма да ви хрумне някоя идея.

Най-опасните предмети за малките деца
В коя от тези 4 типа връзки се намирате вие?