Жената и нейните аксесоари за лято 2016

жената

 

Лято 2016 ще е доста горещо за жената, затова както всяко друго, тя ще има нужда от своите начини да се предпазва. Ето няколко модни аксесоара, които се очертават да бъдат голям хит това лято, макар едва сега да започва с повишаването на температурите.

 

Кръгли очила. Тази мода от миналия век явно отново е дошла. Хубавото обаче днес е, че има много размери с много видове рамки. Можете да изберете най-големите и те пак да ви отиват. Няма нещо, което да не отива на жената. Тези очила може да не са най-точният избор, затова внимавайте и винаги съчетавайте с облеклото си.

 

жената

 

Колие по шията.
Това никога не сме го възприемали сериозно, защото стой като кучешка каишка на жената. Ако на вас обаче ви харесва, спокойно можете да излезете с него навън, тъй като се очертава и това да има място на летните подиуми през 2016 година.
Вижте също – Изборът на чанта за 2016 година

Не, че ще ви помогне по някакъв начин с външният ви вид, но ако можете да го съчетаете, например на картинката горе е мрежесто, ако имате подобен вид рокля, можете да го съчетаете с нея. Цветовете също са от значение, но жената винаги може да е справи с този проблем.

 

жената

 

Шапка с периферия.
Това ни е любимото. Тази шапка, придава на жената загадъчност и ни връща малко назад във времето.

Никога ли не сте харесвали жената (говорим на мъжката аудитория) която е по бански на плажа и има такава шапка? Тя изглежда секси и толкова загадъчно, че искате да я наречете херцогиньо или баронесо.

Това е един от малкото аксесоари на жената, които показват наистина, че тя е дама и наистина вдигат нивото на класата.

 

жената

 

Чехли.
Може на някой да му е забавно, но жената не е фенка да ходи в горещите дни с токчета, по горещият асфалт. На пазара има предостатъчно модели чехли или нашите “джапанки”, че едва ли има момент в които да няма как да ги съчетаете.
Прохлада за краката и красота за жената. Какво по-добро за лято 2016.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *