Жената.net – Как да се обличаме, когато е супер горещо

жената

 

За да се справим с горещото време не означава, че трябва да носим минимално количество дрехи!

Дрехите  трябва да са със свободна кройка, колкото по-малко плат докосва тялото на жената, толкова по-добре! Високите температури са достатъчно голямо мъчение за жената, за да позволим дрехата да ни стяга или пристиска!

Успеем ли да се откажем от носенето на сутиен, ще чувстваме една уникална и неповторима свобода, сякаш сме си вкъщи. А ако не можем напълно да се откажем, е хубаво да се придържаме към модели без подплънки и банели.

Вижте също – Женски аксесоари за лято 2016

Жената залага на естествените материи, за да позволи на кожата да диша.

Хубаво е и да избягваме декорациите по дрехите, като капси, метали, бродерии и всичко, което ще увеличи теглото на дрехата.

Носенето на шапка с периферия, не само е един страхотен аксесоар за жената, но и така да го наречем „носиш сянката със себе си”. Освен това тя е супер стилна и актуална.

В последно време на мода излязоха и малките чантички с дълга дръжка. Не само, че са сладки, но и са много удобни и подходящи за лятото, вместо големите и тежки чанти, в които има какво ли не, носейки със себе си излишен товар.

Още един факт, които е известен на всички ни. Избирай светлите тонове, те привличат слънчевите лъчи по-малко.

жената

Носенето на сандали през лятото изглежда като най – логичния избор за жената.

Но не се ли замисляме, че отворените обувки означават мръсни крака, което пък означава топли крака. Хубаво е да се носят затворени обувки с чорапи, от естествена кожа, с които краката ни ще могат да дишат.

И нека да обърнем  внимание на това как да държим косата си. Освен естествено вързана, можем да прибавим готина диадема или лента за глава, която хем да държи косата ни далеч от лицето, хем да изглеждаме свежо и красиво.

Източник: www.kapere.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *