Жената.net – Точният мъж за една жена според зодията.

Всяка жена мечтае да срещне точния мъж, мъжа на мечтите си.

С годините и връзките, през които жената е преминала, имаме ясно изградени критерии за това какъв човек искаме да имаме до себе си за дългосрочни взаимоотношения.
Жената Овен: Интелектуалецът

Жената Овен се нуждае от партньор, който безусловно да я подкрепя в развитието ѝ, без значение дали в личен план или кариера. В същото време да може да води с него дълги и вдъхновяващи разговори. За нея е важно Той да бъде честен и да могат да си имат доверие. Какво е една връзка без доверие?

Жената Телец: Силна воля

жената

Това, което е особено важно за жена Телец в любовта е партньорът ѝ да има силна воля и характер. За нея също така е от голямо значение любимият й да бъде страстен и романтичен.

Жената Близнаци: Лоялен

За невероятните дами родени под знака на зодия Близнаци, половинката не само трябва да бъде интересна, забавна, но най-вече лоялна. Предателството може да бъде причина те да прекъснат дори страстната връзка.

Жената Рак: Добросърдечен

Жените Раци търсят партньор, който да се доближава силно до тях по характер. Той трябва да е честен, искрен, да е домошар и да се грижи много за семейството.

Жената Лъв: Флиртаджията

Жените родени под знака на Лъва са игриви, кокетничат и това продължава и когато се намират в сериозна връзка. Ето защо, за да им се поддържа постоянно интересът в любовта е важно мъжът до тях да обича да флиртува, да е част от любовните им игри.

Жената Дева: Търпеливият

Дамите Деви са почти винаги много критични към всичко, дори към връзките си. Те се нуждаят от половинка, която да ги подкрепя, но и която да приеме тази им отрицателна черта на постоянна критика и често недоволство.

Жената Везни: Адаптивният

Представителките на този зодиакален знак се нуждаят от мъж, който да проявява гъвкавост и лесно да може да се адаптира към честите им промени в настроението, но и който ще може да бъде в състояние да защити своята гледна точка.

Жените Скорпион: Страстен мъж

Жените, родени под знака на Скорпиона имат мощна сексуална енергия, така че те се нуждаят от партньори, които ще съответстват на техния характер. За тях сексът е на водещо място и в това отношение трябва да имат равнопоставен партньор.

Жената Стрелец: Чувствен мъж

Жените Стрелци се нуждаят от любов с чувствен мъж. Освен това, техният избраник трябва да бъде забавен и да им помага да елиминират напрежението. Подкрепата в трудни моменти, но и в такива, в които постигат успехи е много важна за жените Стрелци.

Жената Козирог: Трудолюбивият

За жените Козирози е от голямо значение мъжът до тях да бъде работлив, находчив, остроумен. Да проявява отговорност към семейството, да е грижовен.

жената

Жената Водолей: Очарователният

Вижте също – Какво да подарите на половинката според зодията за 14
Жените Водолеи търсят в любовта партньор, който да бъде очарователен, страстен, забавен, но и добросърдечен. Спокойствието и увереността в любовта могат да им бъдат дадени само от мъж, който ги разбира, подкрепя и ги кара да се чувстват в безопасност.

Дамите Риби: Романтикът

Жените риби са с чувствителна душа. На тях им е нужен състрадателен и внимателен партньор, който има силно въображение като тях. Той трябва да бъде в състояние да покаже своята нежност и не на последно място, да бъде много романтичен.

Източник – az-jenata.bg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *