Жената.net – Целувайте се по-често за здраве и красота

жената

 

Жената обожава целувките, особено от любимата си половинка.

 

Колкото и да ви се струва странно, освен че доставят удоволствие, сближават ни повече, но дори може да има ползи за здравето от тях. Възможно ли е жената да получи нещо повече от влажни устни и липса на червило, когато се целува?

 

Засилват имунитета.

Колкото и странно да ви се вижда, това е напълно възможно. Идеята е такава, че когато се целуваме обменяме микроорганизми или ако искате – микроби в слюнката. Интересното е, че сред тях е напълно възможно да има зловредни.
Когато обаче нашият организъм приеме тези организми, той започва да се бори срещу тях и да изгражда определени защити, които да могат да работят и за напред.
Може да ви се струва доста пресилено (особено за жената), но е имало изследвания по въпроса и е доказано. Друг е въпроса, че може да не го взимате толкова под внимание.

Вижте също – Бразилската епилация – Какво представлява?

Облекчават болките.

Болките за жената са толкова чести, че хапчетата винаги са и под ръка. Следващият път когато ви заболи глава или изобщо някъде по тялото, не посягайте толкова бързо към болкоуспокоителни. Целувайте се по-дълго с половинката.

жената

Може да ви се струва напълно нелогично, но това спомага за разширяване на кръвоносните съдове и облекчаване на болките по тялото. Особено полезно в периода на цикъла.
Нищо не пречи да опитате, поне те за разлика от хапчетата са безплатни.

 

Намаляват стреса в жената.

Всяка жена има своите премеждия през денят. Най-много обичаме, вечер да се гушнем до любимият и да се поцелуваме. Това напълно успокоява всички нервни клетки и смекчава чувството за изтощеност.

Когато се целуваме, отделяме повече ендорфини, което ни кара да се чувстваме и щастливи. От самото щастие идва и успокояването на нервите. Никой не обича да е под постоянен стрес.

жената

Горят калории.

Я пак? Горят калории ли? Че колко калории може да изгори една целувка?

Да, напълно нормална реакция при жената. Може да изгорите между 6 и 18 калории, при това само ако се целувате прекалено страстно.

Трудно е за обяснение, но най-вероятно става дума за прехвърлянето на слюнка, но представете си какво ще стане с партньора ви, ако започнете да си прехвърляте и калории.

 

По-здраво сърце.

Всеки трябва да се грижи за своето сърце всеки ден. Жената най-обича да бъде прегръщана и целувана, но дори и за мъжете има ползи от целуването.

Както ви казахме по-рано, когато се целувате кръвоносните съдове се разширяват и спомагат за по-добрият поток на кръв към органите. Това се отнася и за двете страни. По-добро кръвотечение – по-добро здраве.

 

Наистина шантави съвети, но единственото което можем да допълним е, че поне целуването е безплатно. Какво лошо може да се случи, докато се целувате с любимият?

жената

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *