Жената.net – Бъдете здрава с тези 5 съвета от морето.

Жената може да излекува всякакви проблеми само с тези 5 съвета от морето.

Комбинацията от пясък, въздух, солена вода, слънце, водорасли и морски деликатеси могат да направят чудеса за здравето на жената. Ето и каква е тайната рецепта за здраве от морето:

1 час слънце за жената

При изгрев и залез слънчевите лъчи са най-безопасни и най-полезни. Кожата ви се насища от солидно количество витамин D, без да сте изложени на риск от слънчево изгаряне. Слънчевите лъчи са идеалното лечебно средство за хора, страдащи от кожни заболявания, анемия, разширени вени, заболявания на ставите и костите. Слънцето спомага и за по-бързото и ефикасно заличаване на белези от акне, операции и други наранявания.

жената

2 кофички пясък

Морският пясък е идеален ексфолиант, който ще ви помогне при проблеми с напуканите пети и гъбичките по краката.  Смята се също, че морският пясък е енергийно зареден и отнема стреса, умората, напрежението и дори може да лекува депресивни състояния.

5 стръка водорасли

Ако видите на плажа хора, приличащи на морски създания, покрити от горе до долу с водорасли, не се учудвайте. Това е един ефикасен лечебен метод. Водораслите подобряват вида на кожата, премахват токсините от тялото, насищат организма с кислород. Може да ги използвате като маска за лице, може да покриете цялото си тяло с тях или пък да ги консумирате под формата на вкусно ястие.

45 минути плуване за жената.

Плуването е комбинация от морски въздух, солена вода и физическа активност. А тази комбинация е една от най-добрите за лечението на всякакви заболявания. Докато плувате организмът ви се насища с кислород, а досегът със солената вода може да излекува кожните ви заболявания, проблемите с костите и сърцето и т.н.

Порция морски дарове за жената.

Морската ви ваканция е идеалното време да се насладите на вкусни, пресни и здравословни морски деликатеси.  Те са богати на ненаситени мастни киселини, действа очистващо на организма и спомагат за борбата с излишните килограми.
Оригинална статия.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *